Consulten

Voor wie?
Een consult is voor een ieder die zijn gezondheid wil behouden of wil verbeteren. Relatief ‘kleine’ gezondheidsproblemen (zoals hoofdpijn, kalknagels, overgewicht, menstruatieproblematiek, vermoeidheid, uitslag enzovoorts) kunnen voortekenen zijn van het ontstaan van grotere problemen. Zelfs psychisch lijkende klachten kunnen een fysieke oorzaak hebben.

Consultprijs per uur is € 80,- (exclusief supplementen en homeopathische middelen; kosten hiervan zijn afhankelijk van prijs en hoeveelheid).

Afspraken kunnen worden gemaakt, telefonisch (06-12 12 02 34)  of stuur een mail naar vandervoortcorry@gmail.com.
Maandagmiddag en dinsdagmiddag zijn de consulten. In verband met scholing kan een ander dagdeel worden ingepland in overleg met de cliënt.

Vergoedingen door zorgverzekering
Voor meer informatie over welke zorgverzekeringen alternatieve geneeswijzen vergoeden zie www.zorgwijzer.nl

Uitgebreide amnese
Vóór het eerste consult plaats vindt krijgt u van mij een AVG formulier toegestuurd. Deze staat ook op de website en heeft te maken met de wet op de privacy. En een behandelingsovereenkomst. Zodra de behandelingsovereenkomst is ondertekend en de afspraak is bevestiging, ontvangt u van mij een metabole (stofwisseling betreffende) screeningslijst toegestuurd. En een site voor de Bravermann test. Deze beide testen samen geven een idee, in welke hoek het probleem gezocht kan worden. Tijdens het consult zal ik samen met u eerst uw ziektegeschiedenis doornemen en de ingevulde lijsten bespreken. Dan kan ook een behandelplan worden opgesteld. Omdat hierin de totale mens wordt meegenomen, inclusief de leefomgeving, kan er een scan gemaakt worden, waarop zichtbaar wordt waar de energie weg stroomt, of ophoopt.

Ook maak ik gebruik van de bioresonantie.

Om uw doelstelling te bereiken kan gebruik worden gemaakt van:

  • Voedingssupplementen
  • Fytotherapeutische middelen
  • Orthomoleculaire frequenties
  • Energetische middelen

En krijgt u handvatten m.b.t. voeding, leefstijl, werk en omgeving